2261026722 ΡΟΥΜΕΛΗΣ, Λιβαδειά stathis546@gmail.com
hero image

 

 

 

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΑΘΗΣ
Εμπόριο Ποτών & Αναψυκτικών Λιβαδειά ΒοιωτίαςΗ κάβα του κύριου Παπακωνσταντίνου Στάθη εδρεύει στην Λιβαδειά Βοιωτίας από το 2013 και προμηθεύει ολόκληρο το νομό όπως και τους νομούς φθιώτιδας και φωκίδας με τα προϊόντα της. Η κάβα δραστηριοποιείται στο χώρο του λιανικού και του χονδρικού εμπορίου ποτών και αναψυκτικών έχοντας μια συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία στο χώρο.

Στην κάβα μας μπορείτε να βρείτε ποτά, εκλεκτά κρασιά προσεκτικά επιλεγμένα, τσίπουρα και ούζα προερχόμενα από ποιοτικούς παραγωγούς, μπύρες από την Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και κλασσικά αναψυκτικά, χυμούς αλλά και ενεργειακά ποτά. Όλα τα προϊόντα μας διατίθεντε και για λιανική αλλά και για χονδρική πώληση.

Επίσης στο κατάστημα μας θα βρείτε διάφορα είδη από ζαχαρώδη όπως γαριδάκια, πατατατάκια και φυστίκια για να απολαύσετε με ιδανικό τρόπο το ποτό ή το αναψυκτικό που θα επιλέξετε να προμηθευτείτε από την κάβα μας. 

 

 

 

 
 
 
 


ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ

Ξενοδοχεία, Μαγαζιά Εστίασης, Επαγγελματικούς Χώρους και Οικίες προμηθεύοντας άμεσα με τα ποτά και τα αναψυκτικά μας τον νομό Βοιωτίας, τον νομό Φθιώτιδας και τον νομό Φωκίδας μόνο με ένα τηλεφώνημα στην κάβα μας...

 
 
 
 

 

 

 

 

 

   
   
 

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ


Από την πρώτη μέρα της ίδρυσης μας έως και σήμερα η κάβα του κυρίου Παπακωνσταντίνου Στάθη ανταποδίδει καθημερινά την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από τους πελάτες της. Με σύγχρονα οχήματα και επαρκές προσωπικό έχουμε την δυνατότητα να εξυπηρετούμε καθημερινά και άμεσα δεκάδες πελάτες μας με συνέπεια. 

Διαθέτουμε αμέτρητους κωδικούς προϊόντων στην κάβα μας ώστε να μπορούμε να τροφοδοτούμε με τα κατάλληλα ποτά και αναψυκτικά όλα τα μαγαζιά εστίασης της περιοχής μας και όχι μόνο αφού πέρα από το νομό βοιωτίας η κάβα εξυπηρετεί ταχύτατα και τους νομούς Φθιώτιδας και Φωκίδας.

 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάντε σήμερα την παραγγελία σας τηλεφωνικά και εμείς άμεσα θα κάνουμε την διανομή στον χώρο που θα μας υποδείξετε...